Dusjløsninger Matta13 21. mars 2023

Dusj_800x1100_aardal-as
Dusj_800x800_aardal-as
Dusjløsninger i Silestone

Hvorfor velge Silestone dusjbunner

Silestone består av 94% naturlig kvarts, noe som gir produktet en ekstraordinær hardhet og holdbarhet. Silestone er det første og eneste materialet i kvarts med antibakterielle egenskaper grunnet ekstrem tetthet som gir tilnærmet null inntregning av urenheter. Dette gir hygeniske egenskaper som er unike i markedet. Silestone sine mange fargenyanser gir utallige dekorative muligheter til ditt bad eller innredningsprosjekt. Silestone er en investering for fremtiden.

Dagens baderom har større betydning for folk flest i dag, med mange forskjellige design og utrykk. Hvorfor ikke
skape det helhetlig med bruk av riktige materialer og kvaliteter. Her vist med Storformat flis, dusjbunnløsning og fritthengende servantløsning på vegg.

Dusjmiljø med samme materialvalg på gulv og vegg.
Ekstrem materialkvalitet gir unikt renhold uten fuger o.l som skitt, såpe og andre urenheter fester seg til. Dette er unikt for våre dusjmiljøer og er meget viktig for at dusjmiljøet skal være like fint år etter år.

En walk in shower vil gi deg det helt spesielle utrykket på baderommet. La oss hjelpe deg til å få en dusjløsning som oppfyller alle dine ønsker.

Gå inn på www.cosentino.com for fargevalg

 • Platetopp bad
  Dekton
 • Dusjmiljø 2
  Dusjløsninger
 • Dusjmiljø
  Walk in shower
 • Dusj
  Silestone
 • Dusjløsning
  Silestone
Design & funksjon

Kobling mellom design og funksjon er viktig for oss i utvikling av nye produkter og modeller, og er også et absolutt krav til våre underleverandører.

Med hjerte for faget

Våre ansatte har lang erfaring i produksjon av spesialløsninger for våre kunder og har fokus på kvalitet og nøyaktighet.

Ny produktkatalog

Last ned vår helt ferske produktkatalog for 2023, her vil du få en god oversikt over alle våre produkter og løsninger samt mål og fargevalg.

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 57 64 85 50, eller e-post post@aardal-as.no, så svarer vi på dine spørsmål!