Meganite Matta13 20. mars 2023

Meganite_800x1100_aardal-as
front_800x800_aardal-as
Meganite

Slitesterkt acrylmateriale i utallige varianter

På vår fabrikk i Årdal har vi kvalifiserte møbelsnekkere som legger sin flid i å produsere servantløsninger til prosjekter og privatkunder. Her leverer vi benkeplater og servanter med sømløse skjøter, 3Ddesign, farger som skiller seg ut i mengden – alt blir produsert etter kundens behov. Meganite er produktet for det enkelte mennesket!

Meganite består av ren acryl som er tilsatt naturlige mineraler og pigmenter. Utgangspunktet er plater med en tykkelse på 12 mm som bearbeides og formes for hånd. Selve formateringen skjer i en CNC maskin for å få nøyaktige mål. Kum og plate sveises sammen og gir en tilnærmet sømløs overgang og helhet.
Materialet er gjennomfarget og kan slipes ned med vanlig slipepapir. Normalt leveres Meganite med silkematt eller matt finish.

 • Vetti
  Meganite
 • Solid Surface
  Meganite
 • Isbre
  Meganite
 • Avdalen
  Meganite
 • Deco
  Meganite
 • Fjord
  Meganite
Older Portfolio
Design & funksjon

Kobling mellom design og funksjon er viktig for oss i utvikling av nye produkter og modeller, og er også et absolutt krav til våre underleverandører.

Med hjerte for faget

Våre ansatte har lang erfaring i produksjon av spesialløsninger for våre kunder og har fokus på kvalitet og nøyaktighet.

Ny produktkatalog

Last ned vår helt ferske produktkatalog for 2023, her vil du få en god oversikt over alle våre produkter og løsninger samt mål og fargevalg.

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 57 64 85 50, eller e-post post@aardal-as.no, så svarer vi på dine spørsmål!