Om AARDAL

AARDAL AS er lokalisert i Årdal Kommune mellom vakre Sognefjorden og mektige Jotunheimen. Selskapet ble etablert i 1987, med navnet Årdal Plast AS, og har over 25 års fartstid i bransjen. Dette gjør oss til en trygg leverandør med produkt tilpasset markedets utvikling.

Vi har som ambisjon å gi kunden en totalopplevelse når han kjøper et produkt fra oss. Aardal AS skal vinne frem i fremtidens konkurranse i det norske markedet for servanter til bad som en handlekraftig, smidig og ansvarsfull partner for sine kunder. Vi skal alltid være en problemløser, å skape det beste produktet for våre kunder, uavhengig av pris, form eller farge på servant.

Våre samarbeidspartnere, er de fremste innenfor deres marked. Vi har tett oppfølgning, og er med når det gjelder produktutvikling og utforming av nye produkter. Dette gjør at vi selv kan garantere for at produktet som vi selger har høy standard og kvalitet tilpasset våre kunder.

Ønsker du mer informasjon og oversikt over våre forhandlere, gå inn på vår forhandleroversikt, eller kontakt oss på telefon for en uforpliktende prat på 57 64 85 50.