Sanindusa Porselen

Sanidusa er eit portugisisk selskap som frem til i dag kun har produsert eget varemerke. Med hele fire fabrikker i Europa, produksjon av blandebatteri, porselensprodukter til bad, dusjløsninger, og badekar i akryl, er Sanindusa en produsent som er tett på utvikling og design. Aardal AS er det første selskapet i Europa som har fått utviklet eget design og merkevare hos Sanindusa.

Ved valg av leverandør for våre standard servanter i heldekkende porselen, har vi hatt strenge krav med fokus på kvalitet, riktig farge, stabilitet, estetikk, praktisk design og funksjonalitet. Resultatet er at Aardal AS kan levere et av de beste porselensproduktene på markedet. Det er også utviklet en egen serie til Linn Bad AS sine Ingrid-modeller.

Våre servanter er produsert i «Fine Fire Clay» og alle råvarer gjennomgår en streng kvalitetskontroll før produksjon. Robotstyrt påføring av emalje medfører at det er minimale avvik under produksjonen, samtidig som brenning ved 1400 °C gir porselenet riktig overflate. Siden porselen er et naturprodukt kan det være avvik på mål og vinkler.

Automatisert produksjon gjør at det er svært stabil kvalitet fra råvare til sluttprodukt.