Silestone

– naturlig kvarts, spansk design, unik følelse.

Cosentino er en spansk industrigruppe som fokuserer på design og distribusjon av ulike produkter i naturlige mineraler. De produserer førsteklasses produkter som er innovative og praktiske, og tilpasset både private husstander og kommersielle prosjekter. Produksjonen er lokalisert i Spania, der alle våre servanter i Silestone kvartsmateriale blir produsert og utviklet. Cosentino eksporterer 70 % av sin produksjon, og er verdens ledende produsent av kvartsoverflater!

Aardal AS har inngått et samarbeid på salg og distribusjon av servantløsninger i Silestone. Det g jør oss til Norges mest komplette leverandør av servanter.

circle_silestone

Silestone består av 94% naturlig kvarts, noe som gir produktet en ekstraordinær hardhet og holdbarhet. Silstone er det første og eneste materialet i kvarts med antibakteriell beskyttelse, noe som gir hygieniske egenskaper som er unike i markedet. Silestone sine mange fargenyanser gir utallige dekorative muligheter til ditt bad eller innredningsprosjekt. Silestone er en investering for framtiden. Silestone er for alltid!

Kvartsoverflater fordeler

Silestone har mange fordeler. Fordi det er et materiale som består av naturlig kvarts, har det en meget høy resistens mot flekker og riper, i tillegg til en meget lav væskeabsorpsjon. Silestone produseres i over 60 farger, tre overflater og forskjellige størrelser, noe som gjør materialet meget fleksibelt. D et kan også brukes i store overflater uten skjøter. Silestone er perfekt for bruk i mange ulike applikasjoner for kjøkken og baderom.

Naturlig skjønnhet

Silestone har en naturlig eleganse og skjønnhet, og kan sammenlignes med de vakreste stener som kvarts og diamant. Den naturlige kvartsen i Silestone gir en distingert tetthet, glans, glitter og unik følelse.

Egenskaper

circle_ripesikkert

Ripesikkert

circle_varme

Tåler varme

circle_vaeske

Tåler væske

circle_antibakteriell

Antibakteriell

Resistent mot flekker

Silestone er et materiale som ikke er porøst og som er meget resistent mot flekker fra kaffe, vin, sitronsaft, olivenolje, vin, eddik, make-up og andre hverdagsprodukter.

Resistent mot riper

Kvartsen har hardhetsgrad 7 på Mohs-skalaen (diamanten har nummer 10). Dette g jør at Silestone ikke får merker fra kniver eller riper, som de fleste andre overflater som består av granitt, skifer eller melamin. Silestone er meget resistent mot riper.

Allsidighet

Silestone kan brukes til alle innomhus-overflater, inklusive arbeidsflater for kjøkken og badrom, trapper, paneler, badekar og badkarsvegger, gulv, vegger, bardisker, matbord og skrivbord.

Slagstyrke

Silestones høye slagstyrke, som i høy grad overgår andre produkter med samme bruksområder (granitt, akrylkompositt etc.). Denne resistensen oppnås takket være materialets sammensetning av kvarts (hardhet) og polyesterharpiks (elastisitet) og systemet med vibrokompresjon som brukes under produksjon.

Overflater standard

Suede

Volcano

Polert

Stort fargeutvalg

Silestone er tilgjengelig i over 60 farger, hvilket innebærer at det finnes en Silestone-farge som passer til majoriteten av stiler og overflater.

Åpne fargekart