Silestone Matta13 20. mars 2023

Silestone_800x1100_aardal-as
Silestone_800x800_aardal-as
Silestone

Silestone består av 94% naturlig kvarts

Cosentino er en spansk industrigruppe som fokuserer på design og distribusjon av ulike produkter i naturlige mineraler. De produserer førsteklasses produkter som er innovative og praktiske, og tilpasset både private husstander og kommersielle prosjekter. Produksjonen er lokalisert i Spania, der alle våre servanter og dusjløsninger i Silestone kvartsmateriale blir produsert og utviklet. Utviklingen av vårt nyeste produkt, spesialtilpassede dusjbunner, har vi fått til etter våre krav og spesifikasjoner for å kunne møte dagens krav til våtrom i vårt land.

Cosentino eksporterer 70 % av sin produksjon, og er verdens ledende produsent av kvartsoverflater! Aardal AS har inngått et samarbeid på salg og distribusjon av servantløsninger og dusjløsninger i Silestone.

Kvartsoverfalter fordeler

Silestone har mange fordeler. Fordi det er et materiale som består av naturlig kvarts, har det en meget høy resistens mot flekker og riper, i tillegg til en meget lav væskeabsorpsjon. Silestone produseres i over 100 farger, tre overflater og forskjellige størrelser, noe som gjør materialet meget fleksibelt. Det kan også brukes i store overflater uten skjøter. Silestone er perfekt for bruk i mange ulike applikasjoner for kjøkken og baderom.

Naturlig skjønnhet

Silestone har en naturlig eleganse og skjønnhet, og kan sammenlignes med de vakreste stener som kvarts og diamant. Den naturlige kvartsen i Silestone gir en distingvert tetthet, glans, glitter og unik følelse.

Silestone
EGENSKAPER
riper_200x200_aardalas
Ripesikkert
varme_200x200_aardalas
Tåler varme
veske_200x200_aardalas
Tåler væske
antibac_200x200_aardalas
Antibakteriell

Resistent mot flekker
Silestone er et materiale som ikke er porøst og som er meget resistent mot flekker fra kaffe, vin, sitronsaft, olivenolje, vineddik, make-up og andre hverdagsprodukter.

Resistent mot riper
Kvartsen har hardhetsgrad 7 på Mohs-skalaen (diamanten har nummer 10). Dette gjør at Silestone ikke får merker fra kniver eller riper, som de fleste andre overflater som består av granitt, skifer eller melamin. Silestone er meget resistent mot riper.

Allsidighet
Silestone kan brukes til alle innomhus-overflater, inklusive arbeidsflater for kjøkken og badrom, trapper, paneler, badekar og badkarsvegger, gulv, vegger, bardisker, matbord og skrivbord.

Slagstyrke
Silestones høye slagstyrke overgår andre produkter med samme bruksområder (granitt, akrylkompositt etc.). Denne resistensen oppnås takket være materialets sammensetning av kvarts (hardhet) og polyesterharpiks (elastisitet) og systemet med vibrokompresjon som brukes under produksjon.

 • Armony
  Silestone
 • Dusj
  Silestone
 • Dusjløsning
  Silestone
 • Elegance
  Silestone
 • Evita L
  Silestone
 • Evita S
  Silestone
Older Portfolio
Design & funksjon

Kobling mellom design og funksjon er viktig for oss i utvikling av nye produkter og modeller, og er også et absolutt krav til våre underleverandører.

Med hjerte for faget

Våre ansatte har lang erfaring i produksjon av spesialløsninger for våre kunder og har fokus på kvalitet og nøyaktighet.

Ny produktkatalog

Last ned vår helt ferske produktkatalog for 2023, her vil du få en god oversikt over alle våre produkter og løsninger samt mål og fargevalg.

Lurer du på noe?

Kontakt oss på telefon 57 64 85 50, eller e-post post@aardal-as.no, så svarer vi på dine spørsmål!